Toro er ikke hjemmelaget!

Jeg klarer ikke helt å fri meg for frustrasjonen jeg føler over Toro som reklamerer for at dersom du tilsetter forskjellige ingredienser i deres ferdigposer, så har du en "god hjemmelaget middag på 15 minutter": http://www.youtube.com/watch?v=YL6gufMnVaQ.

Kom igjen!

Skal du ha god, hjemmelaget, og ikke minst sunn middag på 15 til 30 minutter, så trenger du absolutt ikke en eneste Toro-pose!

Spinatsuppe med fetaost og ristede gresskarkjerner:

Ovnsdampet torsk med grønnsaker:Thai-suppe med kamskjell:Og vil du ha hjemmelaget blomkålsuppe, så kommer du veldig langt med blomkål, kraft/buljong, fløte/kokosmelk, salt, pepper og muskat; gjerne toppet med sprøstekt bacon eller parmesan.

Så hvorfor kjøpe Toro-pose, i tillegg til de naturlige ingrediensene når maten blir så mye bedre uten???

Glede og hygge, Trinemora :)#kosthold #mat #naturligmat #sunnmat #paleo #paleoloving #paleolifestyle #steinalderkost #primal #lchf #lowcarb #lavkarbo #jerf #eatarainbow

2 kommentarer

inspiire

16.02.2014 kl.16:26

Såå enig!

Jeg ble jo sulten av å se på bildene av maten, hvordan lager du spinatsuppen ?

Trinemora

17.02.2014 kl.21:48

Sjekk dagens innlegg, der er det oppskrift på to varianter. Syns begge er gode, men favoritten er den med fetaost og gresskarkjerner. Få høre om du prøver da. :)

Klem, Trinemora :)

Skriv en ny kommentar

Trinemora

Trinemora

44, Verdal

Frisk dame med mye på hjertet, som prøver å ta det som kommer på en positiv måte. Fryktelig glad i datteren min på 18, dvergschnauzeren Daisy og kattene Sushi og Sofus. Glad i ren og naturlig mat, rødvin, yoga, trim og trening. Elsker å reise, å treffe nye mennesker og å oppleve andre kulturer, og er muligens mer varmblodig enn nordmenn flest. Vil gjerne dele mine opp-og-ned-og-hit-og-dit-turer med deg, samt noen gode oppskrifter, tips og hjertesukk innimellom. :) Du finner meg også på Instagram som @trinemora :)

Kategorier

Arkiv

hits