Coop Elektro 1, Elkjøp 0

Som forbruker så har jeg vel som mange en og annen mening om hva jeg anser for å være god service, og det motsatte.

Her et liiite hjertesukk om Elkjøp i den anledning.

Når denne lampen lyser på kjøleskapet mitt, så betyr det at jeg må skifte vannfilter.Så den 18. januar gikk jeg på Elkjøp for å høre om de kunne bestille nytt vannfilter. I følge ham jeg snakket med, så kunne de det, så jeg bestilte.

Den 14. februar ringte jeg Elkjøp, for da syntes jeg det hadde gått litt vel lang tid. Jeg ble satt over til butikken, og fikk snakke med en dame som ikke klarte å finne ut hva som hadde skjedd med bestillingen min, hun kom bl.a. ikke inn på riktig e-post fikk jeg forklart. Men, han som hadde med disse bestillingene å gjøre skulle komme på jobb kl. 12.00, og hun skulle da be ham se på saken og så skulle de ringe  meg tilbake. Jeg sa at det var viktig at de faktisk ringte meg da, ettersom det hadde gått en måned siden dette ble bestilt, noe hun forsikret meg om at de skulle gjøre.

Fredagen gikk og ingen Elkjøp ringte, og jeg hørte heller ingenting på lørdag.

Lørdag ettermiddag, 15. februar, gikk jeg til Coop Elektro, og spurte om de hadde mulighet for å bestille vannfilter til meg. Det hadde de, og vannfilter ble bestilt.

Mandag 24. februar fikk jeg SMS om at vannfilteret hadde kommet.Elkjøp har jeg ikke hørt noe fra.


Glede og hygge, Trinemora :)


#forbruker #kunde #service #elektronikk #tilbakemelding #kundebehandling #elkjop #coopelektro

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trinemora

Trinemora

44, Verdal

Frisk dame med mye på hjertet, som prøver å ta det som kommer på en positiv måte. Fryktelig glad i datteren min på 18, dvergschnauzeren Daisy og kattene Sushi og Sofus. Glad i ren og naturlig mat, rødvin, yoga, trim og trening. Elsker å reise, å treffe nye mennesker og å oppleve andre kulturer, og er muligens mer varmblodig enn nordmenn flest. Vil gjerne dele mine opp-og-ned-og-hit-og-dit-turer med deg, samt noen gode oppskrifter, tips og hjertesukk innimellom. :) Du finner meg også på Instagram som @trinemora :)

Kategorier

Arkiv

hits