Skiltmax.no, check it out! :)

Vi har manglet navnemerking på postkassa vår. og jeg har hengt opp lapper som har regnet bort og klistret på gaffatape med navn, men du verden så kjedelig det ser ut.

Et kjapt søk på nettet så kom jeg fram til denne hjemmesiden: http://www.skiltmax.no/

Etter et par klikk til, så hadde jeg designet et flott postkasseskilt, som jeg faktisk valgte å få laget i rosa. Har litt dilla på nettopp rosa for tiden, så jeg tenkte hvorfor ikke?

Designet ble kjempefint, det var virkelig ikke dyrt å få verken laget eller sendt, så jeg skulle selvsagt ha funnet ut av dette tidligere.

På toppen av det hele, så er de på Skiltmax så glad i bloggere, at om vi skriver om dem så får vi navneskiltene gratis, så dette ble jo bare bedre og bedre.

Dere er herved tipset. :)


Glede og hygge, Trinemora :)


#skiltmax #postkasseskilt #navneskilt #kult #nyttig #gratis #liker #kul #jippo

2 kommentarer

utveksling2014

31.03.2014 kl.18:35

Koselig blogg ! :)

Hadde satt veldig stor pris på om du kunne ta deg en tur innom bloggen min, for å hjelpe meg med å utføre drømmen min. Det tar ikke lang tid, veldig enkelt + du blir med i trekningen av et gavekort på 1500 kroner :) Det er SISTE dag i dag !

Ha en strålende dag videre, nyt sola :D

Trinemora

01.04.2014 kl.13:28

utveksling2014: Lykke til med drømmen din, håper det går din vei. Klem :)

Skriv en ny kommentar

Trinemora

Trinemora

44, Verdal

Frisk dame med mye på hjertet, som prøver å ta det som kommer på en positiv måte. Fryktelig glad i datteren min på 18, dvergschnauzeren Daisy og kattene Sushi og Sofus. Glad i ren og naturlig mat, rødvin, yoga, trim og trening. Elsker å reise, å treffe nye mennesker og å oppleve andre kulturer, og er muligens mer varmblodig enn nordmenn flest. Vil gjerne dele mine opp-og-ned-og-hit-og-dit-turer med deg, samt noen gode oppskrifter, tips og hjertesukk innimellom. :) Du finner meg også på Instagram som @trinemora :)

Kategorier

Arkiv

hits