iHerb. :)

Jeg har handlet en del på Iherb: http://www.iherb.com/, et amerikansk nettsted som jeg simpelthen elsker. Jeg har lenge tenkt på at jeg, som en av mange, skal komme med noen tips om produkter det kan være lurt å handle der. Jeg tror jeg deler det opp i flere innlegg, men klarte rett og slett ikke å styre meg akkurat nå, for dette ønsker jeg å dele.

Grensen for tollfri handel er på svimlende 200 norske kroner, og det er jo bare å håpe at vi med ny regjering kanskje får en justering på dette, ettersom den ikke er endret siden 1975!
I de fleste tilfellene så det vil lønne seg å handle flere små pakker, til noen kroner under 200, og så kommer frakt i tillegg. Dette fordi summen gjelder på det tidspunktet pakken ankommer landet, og det er greit å ta høyde for små svigninger i valutakursene. Jeg mener ikke mange kronene, bare en 195 eller deromkring.

På iHerb får du sendt pakker som veier opp til 1814 gram for intet mere enn 4 dollar, og for pakker som veier opp til det dobbelte for 8 dollar.
På den siste så går frakten opp med en dollar per ekstra pund, og det er helt herlig å bestille frakt med DHL, varene leveres på få dager, og disse gutta kommer nesten hvorsomhelst hvor du befinner deg for å levere pakken. Bestiller du den første, global priority mail, så kan det ta opptil et par uker, og du må hente på posthuset, men det kommer jo virkelig an på hvor fort du vil ha pakken, hvor tungt du ønsker å bestille, og kanskje bekvemmelighetshensyn. Jeg bestiller begge deler fortsatt, og kommer til å fortsette med det. Og bare for å ha sagt det; hver eneste pakke har kommet fram til meg altså!

Nå har jeg for første gang bestilt en pakke som kostet over 200 norske kroner, og slik fungerte det.

I ordren lå følgende:

http://www.iherb.com/Klamath-Power-Organics-Algae-Superfood-Klamath-Blue-Green-2-8-oz-80-g/42211#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=klamath%20blue&rc=10&sr=null&ic=3http://www.iherb.com/Now-Foods-Certified-Organic-Chlorella-100-Pure-Powder-1-lb-454-g/514#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=chlorella&rc=624&sr=null&ic=3


http://www.iherb.com/Flora-Certified-Organic-Flax-Oil-32-fl-oz-946-ml/3055#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=flax%20oil&rc=476&sr=null&ic=9

Dersom du skulle ha kjøpt disse produktene i Norge, så ville summen ha kommet opp i 1229,- etter et kjapt søk på norske nettsteder; men da er ikke vekten den samme.
Dersom vi omregner til samme vekt som i de produktene som jeg bestilte fra iHerb, så vil summen komme opp i 2956,-.

Dette er litt dyrere produkter, og tilsammen kom pakken på 675,95 norske kroner. Det tok nøyaktig en uke fra jeg bestilte til pakken ble levert på døren av DHL. Og dagen etter kom faktura på import-, toll og merverdiavgift fra DHL på kr. 340,-. Totalt endte jeg altså opp med å betale 1015,95, en tredjedel av det jeg hadde måttet betale for samme menge av like produkter i Norge. Dette gjør saken så utrolig grei for meg altså......

Jeg handler en del på iHerb, og elsker ikke bare webshopen, men også hvert eneste produkt; så flere tips kommer! :)

Dersom du ikke klarer å vente, så kan du gjerne benytte min personlige kode, ETA179 når du handler første gang, og du vil kunne få opptil 10 dollar i rabatt på din første bestilling. Jeg vil så få en liten belønning på min eksisterende konto som jeg kan trekke i fra på min neste ordre. Ikke slik at du betaler til meg, denne belønningen går inn under iHerbs markedsføringsbudsjett. Når du handler får du en lignende kode som dine bekjente igjen kan benytte.

Gotta love it!!! :)

Glede og hygge, Trinemora. :)


#iHerb #webshop #supermat #lchf #lavkarbo #kosttilskudd #makeup #hudpleie #snop #digg #paleo

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trinemora

Trinemora

44, Verdal

Frisk dame med mye på hjertet, som prøver å ta det som kommer på en positiv måte. Fryktelig glad i datteren min på 18, dvergschnauzeren Daisy og kattene Sushi og Sofus. Glad i ren og naturlig mat, rødvin, yoga, trim og trening. Elsker å reise, å treffe nye mennesker og å oppleve andre kulturer, og er muligens mer varmblodig enn nordmenn flest. Vil gjerne dele mine opp-og-ned-og-hit-og-dit-turer med deg, samt noen gode oppskrifter, tips og hjertesukk innimellom. :) Du finner meg også på Instagram som @trinemora :)

Kategorier

Arkiv

hits