Søndagstanker

Søndag er sjelden ren avslapping her i huset, men jeg valgte å ta en strekk på sofaen litt tidligere. Noe jeg ikke har vært så flink til før, men som jeg har et mål om å bli flinkere til i årene som kommer.

Har benyttet kveldingen til å få unna en del "administrative oppgaver", mens jeg nipper til et lite glass vin (siste slumpen) og småspiser litt på en blåost jeg kjøpte på høstferietur for et par uker siden. Spøkelseskladden sitter og mjauer infernalsk på kjøkkengulvet, mens Daisy sliter med å bestemme seg om hun skal legge seg litt og slumre eller om hun skal løpe ut og inn på balkongen en 2-3-4-5-6 ganger, så mamsen går av hengslene. Tror hun landet på å slumre litt akkurat nå, men regner med at det ikke akkurat kommer til å vare evig.

Har tent opp i ovnen og tent masse lys, noe som er blant de tingene som gjør høsten aller, aller best. Jeg er så veldig glad i høst, selv om jeg må innrømme at jeg ikke akkurat gledermeg til det som kommer i neste runde, men akkurat nå nyter jeg det som jeg syns er den beste tiden på året. Nå var det faktisk 10 behagelige grader og oppholdsvær her idag, så da er det uansett lite å klage på syns jeg.Legger ved et stemningsbilde fra lufteturen min med hunden i formiddag, og ønsker deg en rolig og fin søndagskveld.

Klem, Trine :)

#høst #søndag #tanker #stemning #natur #sinnsro #kveldsstund #egentid #livet #smil

6 kommentarer

livettiliselin

18.10.2015 kl.19:54

Så fin blogg! ha en fin dag videre, kommentere tilbake?♥

tujanka

18.10.2015 kl.20:03

Dette hørtes jo veldig koselig ut! Nyt kvelden:-)

leilaalways

18.10.2015 kl.22:11

så koselig, og for et nydelig bilde! Ha en fin kveld videre :)

Trinemora

21.10.2015 kl.14:39

leilaalways: Takk for hyggelig tilbakemelding, ha en fin dag. :)

Trinemora

21.10.2015 kl.14:41

tujanka: Takk for det. :) Ser du nyter det gode liv på landet (som meg :)), så jeg gleder meg til å lese mer. Ha en fin kveld. :)

Trinemora

21.10.2015 kl.14:43

livettiliselin: Hei Iselin, syns du ha en fin blogg, jeg kommenterer sikkert tilbake vet du. Klem :)

Skriv en ny kommentar

Trinemora

Trinemora

44, Verdal

Frisk dame med mye på hjertet, som prøver å ta det som kommer på en positiv måte. Fryktelig glad i datteren min på 18, dvergschnauzeren Daisy og kattene Sushi og Sofus. Glad i ren og naturlig mat, rødvin, yoga, trim og trening. Elsker å reise, å treffe nye mennesker og å oppleve andre kulturer, og er muligens mer varmblodig enn nordmenn flest. Vil gjerne dele mine opp-og-ned-og-hit-og-dit-turer med deg, samt noen gode oppskrifter, tips og hjertesukk innimellom. :) Du finner meg også på Instagram som @trinemora :)

Kategorier

Arkiv

hits