Not so inspired...

Før jul bestemte jeg meg for å bestille litt nytt treningstøy fra Get Inspired.

Det var introduksjonstilbud på ny tights og t-shirt fra Nike bl.a., så jeg tenkte, what the hey, da prøver jeg denne siden for første gang.

Bestilte tightsen i et nr større enn vanlig, da det stod at man burde det, og etter noen dager kom pakken i posten. Tightsen var alt for stor, og ettersom jeg allikevel måtte returnere den, så slang jeg med en topp som virkelig ikke svarte til forventningene, men som jeg ellers ville ha beholdt. Måtte betale 70 kroner i porto (det var ikke med returseddel, og jeg fant ingen sted verken på nettsiden eller i vedleggene om fri frakt), noe som jo er litt dumt, ettersom jeg bestilte for stor størrelse pga deres anbefalinger på hjemmesiden. Og så fikk jeg mal etter et par uker om at de var utsolgt for tightsen i min størrelse, så da ble pengene refundert. Ok, jeg er 70 kroner i minus, og vil nok bestille fra andre sider, hvor frakten er fri i fremtiden.

På toppen av det hele, jeg bestilte to ganger to par ullsokker fra Kari Traa til datteren min og meg. Jeg sparte disse til jul, da jeg pleier å slenge litt smågaver i strømpen til avleggeren, så vi tok dem i bruk i mellomjula. Og opplevde begge at de nuppet seg noe helt infernalsk etter svært kort tid og lite bruk....Disse dro jeg på meg helt nye en morgen og gikk en times tur med hunden, og da ble de seende slik ut. Jeg kommer nok ikke til å kjøpte slike ullsokker igjen.

Vi sees, klem Trine :)

 

#getinspired #netthandel #kvalitet #karitraa #ull #ikkebra #anbefaling #tips

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trinemora

Trinemora

44, Verdal

Frisk dame med mye på hjertet, som prøver å ta det som kommer på en positiv måte. Fryktelig glad i datteren min på 18, dvergschnauzeren Daisy og kattene Sushi og Sofus. Glad i ren og naturlig mat, rødvin, yoga, trim og trening. Elsker å reise, å treffe nye mennesker og å oppleve andre kulturer, og er muligens mer varmblodig enn nordmenn flest. Vil gjerne dele mine opp-og-ned-og-hit-og-dit-turer med deg, samt noen gode oppskrifter, tips og hjertesukk innimellom. :) Du finner meg også på Instagram som @trinemora :)

Kategorier

Arkiv

hits