Forandring fryder - del I

Det ser ut som 2016 blir et år for forandring.

Som jeg vet i dag så vil det komme til endringer på flere plan, og det vil nok være både bra, litt vemodig, litt skummelt og en del krevende.

Det første som er helt klart, er at jeg nå har booket megler, så dette året legges huset mitt ut for salg.

 Jeg må si at det legges ut for salg, ikke at huset selges; da jeg selvsagt må ta høyde for at jeg kanskje ikke får solgt huset, eller at jeg ikke får solgt det til den prisen jeg vil ha.

Men megler er altså booket, og vi har lagt en foreløpig slagplan; så er det bare å brett opp ermene og starte det møysommelige arbeidet med å rydde, sortere, hive (med hard hånd), pakke noe til mellomlagring og helt sikkert kjøre mange turer til gjenbrukstorget.

Bare det å bestemme seg er jo en liten prosess i seg selv, jeg har gått mange runder med meg selv, over flere år faktisk, bare for å komme hit. Men nå er det greit, beslutningen er tatt, og så er det forhåpentligvis bare tiden og veien før akkurat dette er et lukket kapittel i mitt liv.

Wish me luck!

Klem, Trinemora :)

#hus #bolig #hjem #hussalg #forandring #nyttkapittel #nystart #livet

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trinemora

Trinemora

44, Verdal

Frisk dame med mye på hjertet, som prøver å ta det som kommer på en positiv måte. Fryktelig glad i datteren min på 18, dvergschnauzeren Daisy og kattene Sushi og Sofus. Glad i ren og naturlig mat, rødvin, yoga, trim og trening. Elsker å reise, å treffe nye mennesker og å oppleve andre kulturer, og er muligens mer varmblodig enn nordmenn flest. Vil gjerne dele mine opp-og-ned-og-hit-og-dit-turer med deg, samt noen gode oppskrifter, tips og hjertesukk innimellom. :) Du finner meg også på Instagram som @trinemora :)

Kategorier

Arkiv

hits