Forandring fryder - del II

Å bytte jobb kan være en møysommelig prosess.

Det kan være spennende og gøy, det kan være nødvendig og det kan bli fremtvunget fordi man kommer i en situasjon hvor man ikke lenger har jobb.

For min del så har jeg ikke vært lenger enn drøye 2,5 år i min nåværende jobb, men har tenkt i kanskje 2 år at dette ikke er noe blivende sted.

Jeg ble syk underveis i dette løpet, og arbeidssituasjonen har nok vært medvirkende til å fremskynde og opprettholde dette. Og når man blir syk og arbeidsgiver gjør alt denne kan for å unnlate å følge arbeidsmiljølovens krav om tilrettelegging og oppfølging, og i alle sammenhenger opptrer ufint, anklagende, gir uttrykk for den belastningen det er at du er syk.... Da ligger det vel litt i kortene at dette ikke er noe blivende sted.

Det har tatt meg tid å komme hit, og jeg har prøvd på alle mulige måter og få til et opplegg om tilbakeføring (som også ivaretar mitt menneskeverd), men tok til slutt beslutningen om å sende oppsigelsen min i forrige uke.

Så nå gjenstår det kun litt krangling om sluttoppgjør (250 timer avspasering og ferie til gode), så er det på tide og brette opp ermene og starte på et nytt kapittel.


Det er nesten så det kjennes ut som det er lettere å puste....

Wish me luck!

Klem, Trinemora :)#jobb #endring #prosess #nystart #getridofwhatnolongerservesyou #nyemuligheter #livet #identitet

5 kommentarer

charlotte79

03.02.2016 kl.00:06

Ta et titt på mitt aller første innlegg :) :) Hadde vært utrolig kjekt :))

Trinemora

21.02.2016 kl.07:41

charlotte79: Om å jobbe for en drøm? Er det dette du jobber med nå? Hva slags produkter kan dette være snakk om tro? Jeg er litt opptatt av helse, balanse i livet, mat som medisin, og et visst inntak av gode, helsefremmende produkter faktisk; mulig vi kunne hatt litt å snakke om du og jeg. ;) Ha en riktig fin søndag, klem :)

charlotte79

21.02.2016 kl.10:47

Det er eg veldig opptatt av og.. :))) Tror vi har myyyye å snakke om ja.. Sendt meg en mail... så kan vi prate i vei:::)))) Gleder meg til å høre fra deg :)) charlotte.fanebust@live.no

Trinemora

23.02.2016 kl.06:48

charlotte79: Det skal jeg gjøre! Ha en fin dag. :)

charlotte79

23.02.2016 kl.07:34

Super fin dag til deg og:))

Skriv en ny kommentar

Trinemora

Trinemora

44, Verdal

Frisk dame med mye på hjertet, som prøver å ta det som kommer på en positiv måte. Fryktelig glad i datteren min på 18, dvergschnauzeren Daisy og kattene Sushi og Sofus. Glad i ren og naturlig mat, rødvin, yoga, trim og trening. Elsker å reise, å treffe nye mennesker og å oppleve andre kulturer, og er muligens mer varmblodig enn nordmenn flest. Vil gjerne dele mine opp-og-ned-og-hit-og-dit-turer med deg, samt noen gode oppskrifter, tips og hjertesukk innimellom. :) Du finner meg også på Instagram som @trinemora :)

Kategorier

Arkiv

hits