Fridag

Fridag idag, og hva bedre enn ligge helt til kl. ........... 06.30!!!! :D

Jeg var så sliten etter ti-timers dag i går, og jeg var så heldig å komme hjem til min snille datter som hadde linet opp med mat til meg når jeg kom hjem:Ok, det blir kanskje litt kjedelig med baaare sushi-bilder, men nå hadde hun vært i byen, og der har de ordentlige sushi-leverandører, og sushi er nok muligens det beste jeg vet; så da må jeg bare ha det med. :)

Så ble jeg sittende å fryse og halvsove i sofaen for å prøve å få med meg litt nyheter og kanskje noe mer, men fant ut at det var like greit at jeg dro med meg den trøtte kroppen min opp i senga. Jeg har TV på rommet, og tenkte at kanskje jeg skulle ligge der og dorme og se Åsted Norge på TV2, men typisk, der var det ikke en eneste kanal, og samme hvor mye jeg søkte så fikk jeg kun inn en teit engelsk kanal med bare nyheter og aksjer, så da ga jeg likegodt opp hele det prosjektet. :p

Datteren rotet seg inn på H&M Home i byen i går, og fant likegodt ut det var på tide å freshe opp spisekroken vår:
Lille Daisy får være med å pynte opp med sitt nusselige seg. <3

Jeg syns det ble fint jeg. Det bryter veldig med den hvite og grå stilen jeg har kjørt i flere år, så det føles veldig friskt. Og minner oss om at det forhåpentlig snart er vår, på tross av minusgrader og mer snø i natt.....

På fridagen blir det full fart med fiksing (les: rydding) av hus til fotografen kommer, og så skal vi ta en tur og se litt på det området hvor jeg tror vi blir å kjøpe oss leilighet. De har sagt vi skal få en visning i leilighetene som er under oppføring, så det håper jeg vi får.

Nå er kaffekopp nummer to inntatt og jeg tror jeg skal være klar for å gyve løs på dagen. Ønsker i samme farten deg en riktig fin en. :)

Klem, Trinemora :)

#hverdag #hjem #livet #leve #tid #familieliv

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trinemora

Trinemora

44, Verdal

Frisk dame med mye på hjertet, som prøver å ta det som kommer på en positiv måte. Fryktelig glad i datteren min på 18, dvergschnauzeren Daisy og kattene Sushi og Sofus. Glad i ren og naturlig mat, rødvin, yoga, trim og trening. Elsker å reise, å treffe nye mennesker og å oppleve andre kulturer, og er muligens mer varmblodig enn nordmenn flest. Vil gjerne dele mine opp-og-ned-og-hit-og-dit-turer med deg, samt noen gode oppskrifter, tips og hjertesukk innimellom. :) Du finner meg også på Instagram som @trinemora :)

Kategorier

Arkiv

hits